Skip to main content

Software Solutions - Control IT Now

Met ons Control IT Now platform leveren we softwareoplossingen die de onderdelen en processen binnen de informatievoorziening kunnen managen of ondersteunen. De verschillende onderdelen van ons platform hebben een lange bewezen staat van dienst binnen de financiële dienstverlening.

SollMatrix

Met de komst van 'SollMatrix', de nieuwste telg binnen ons Control IT Now platform, denken we een grotere doelgroep te kunnen helpen met het op orde krijgen van de processen en controles rond de effectieve uitvoering van het autorisatiebeheer.

Compliance Officer

Compliance Officer

Alles is helder en transparant en zonder veel moeite te verifiëren…

Business & IT development manager

Business & IT development manager

Ingewikkelde materie die simpel en hapklaar gepresenteerd wordt in mijn dashboard...

Business gebruiker

Business gebruiker

Eenvoudige one stop shopping om toegang te krijgen tot IT-middelen en toegangsrechten...

Servicedeskmedewerker

Servicedeskmedewerker

Ik kan de klant effectief helpen, alle gegevens en aanvragen zijn transparant…

IT Auditor

IT Auditor

Robuuste audit trail en de AO/IC gegevens zijn eenvoudig en in samenhang te raadplegen…

IAM Manager

IAM Manager

Met de SollMatrix kunnen we compliant blijven zonder dat we een complex IAM systeem nodig hebben…

Licentie manager

Functioneel Beheerder

Eindelijk af van die bergen spreadsheets voor het onderhouden van de verschillende autorisatiematrices...

  Op basis van ervaring opgedaan bij klanten hebben we een product ontwikkeld waarmee we u kunnen helpen met het opstellen, onderhouden en compliant krijgen en houden van de autorisaties op uw systemen. Wie krijgt welke autorisaties en waarom? WIe is, of was verantwoordelijk voor het beoordelen en bewaken ervan? Waar ligt de rechtvaardiging voor een rolwijziging vast?

  De SollMatrix kan als input worden gebruikt voor de vulling van een IAM Systeem. Om compliant te zijn maakt de SollMatrix in veel gevallen een complex en duur IAM Systeem overbodig. 

  De Sollmatrix is volledig cloudbased. De applicatie biedt de verschillende procesdeelnemers de mogelijkheid vanuit hun rol, zowel op functioneel- als op systeemniveau, roldefinities op te stellen en vast te leggen. De tijd van het in spreadsheets onderhouden van autorisatiematrices per systeem/applicatie, is voorbij. Met SollMatrix kan dat binnen één centrale administratie, wat inrichten en beheren van de samenhang over systemen/applicaties heen mogelijk maakt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het samenstellen van rollen op een functioneel niveau, zoals een Business Rol.

  IGA

  Identity Governance Administration is de regietool waarmee u de voor uw Information Governance relevante gegevens, hun samenhang en de beleidsregels managet. Van medewerkers, functies, accounts, rechten en rollen tot functiescheiding en andere beleidsregels. Manage meer dan alleen Identity & Access.

  APM

  Applicatie Portfolio Manager biedt u een applicatieportfolio administratie die uw Information Governance ondersteund. Weet welke applicaties uw bedrijf bezit, welke bedrijfsprocessen ze ondersteunen, wie de verantwoordelijke eigenaar is, wat de risicoclassificatie is en nog veel meer.

  Reporting

  Reporting biedt u continu inzicht in de kwaliteit van de Governance Administratie. Reporting rapporteert near real-time afwijking en overschreiding van bedrijfsregels. Stuur waar nodig direct bij en zie waar op basis van rules al automatisch is ingegrepen.

  Data Manager

  Data Manager garandeert consistente en consequente distributie van uw Information Governance gegevens over de aangesloten systemen. Profiteer van de voordelen van één versie van de waarheid binnen die systemen. Vermijd onnodig overtypen van gegevens uit verschillende bronnen.

  Met de basis van de informatie voorziening op orde kan je flexibel verder naar de toekomst