Ik werk al lang en heb met vele progamma’s gewerkt, Control IT Now zit hoog in de top van geweldige programma’s waar ik mee werk. Waar je met de meeste programma’s 80% van de zaken meteen kan doen (80/20 regel) is dat bij Control IT Now >98%, een enorme fijne manier van werken.

Het gebruiksgemak voor de Business is ongeëvenaard, we starten een wijziging en de rest is volledig inzichtelijke workflow, en dus voor compliancy traceerbare workflow. En geloof me, we hebben in de begin jaren zaken via mail enzo moeten doen, workflow is zovéél beter!

Vragen als ”Welke medewerkers van onderdeel zus en zo hebben dit en dat recht” zijn business as usual, gelukkig het beantwoorden ervan ook.

En dan last-but-not-least het compliancy deel, wat zal ik daar over zeggen. Ik noem maar gewoon even een meeting die ik onvoorbereid had met de interne auditers/compliancy mensen:  gewoon Control IT Now opstarten en on the spot alle vragen beantwoorden was zo kicken! :)))
Externe accountants laten nooit iets van enthousiasme zien he, maar toch, met de zaken die wij ze leveren uit Control IT Now zie ik ze soms glimlachen 

Met vriendelijke groet,
Leonard Dake
Functioneel Beheerder