Wij zijn een team van enthousiaste collega’s met één gezamenlijke visie en elkaar aanvullende specifieke expertises. In de loop der jaren ontwikkelden wij onze diensten en software binnen een corporate organisatie, volgens onze eigen visie en in eigen beheer. Wij zijn er daarbij steeds van overtuigd geweest meer bedrijven met onze visie, software en diensten te kunnen helpen.

En toen deed zich in 2018 de kans voor zelfstandig verder te gaan als dienstenleverancier van onze oude werkgever. EquiVario was een feit. Uit overtuiging kijken wij altijd samen met de business naar een optimale werking van de IT-Informatievoorziening. Sterker nog, we hebben onze diensten juist vanuit het business-perspectief ontwikkeld ter ondersteuning van de business-strategie.

Wij werkten al agile voordat dat gemeengoed werd. Niet met het boekje in de hand, maar functioneel en effectief. Als klein team voortdurend in nauwe samenwerking met de business, inspelend op nieuwe business-behoeften, voortdurend ontwikkelend en kort-cyclisch opleverend. Zodoende groeiden wij soepel mee met de gevolgen van steeds zwaarwegender wet- en regelgeving.

De centrale vraag binnen Equivario is hoe wij de business kunnen helpen hun werk zonder onnodige extra administratieve inspanning te kunnen uitvoeren. Altijd zo eenvoudig mogelijk, met toegevoegde waarde en zonder nodeloze, arbeidsintensieve en foutgevoelige herhaling.

Je kunt als IT pas van de business verlangen zijn verantwoordelijkheid te nemen als die dat ook kan. Begrijpelijk, eenvoudig, met mogelijkheid tot sturen en impliciet compliant. Precies dat maken wij mogelijk.